Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Arrangementen

Er zijn een aantal leuke arrangementen samengesteld waarvan je hieronder de beschrijving vindt. De streek is heel veelzijdig, dus heb je zelf een suggestie of idee laat het me weten en we stellen een passend arrangement voor je samen.

Met je familie iets te vieren ? Huur de hele B&B en we bespreken samen hoe je weekend er kan uit zien.

WANDEL MIDWEEK

De streek leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandeltochten. Speciaal voor liefhebbers van de wandelsport is er een sportief en afwisselend arrangement samengesteld. Overdag wandelen of een stadje in de omgeving bezoeken, 's avonds genieten van een hapje en een drankje in de gezellige salon of op het terras.

Wandel midweek: na aankomst op maandag bespreken we welke wandelingen je wilt gaan maken en welke 2 avonden je mee gaat eten wat de pot schaft.
Op dinsdag en donderdag staat de wandelrugzak voor je klaar met hierin een royaal lunchpakket en natuurlijk een wandelkaart.

Woensdag kun je zelf invullen; rustig aan doen, één van de leuke stadjes in de buurt bezoeken," whatever you want"

Vrijdag check je na het ontbijt weer uit.

Bij dit arrangement betaal je slechts 3 overnachtingen. : Prijs omvat 4 overnachtingen met ontbijt, 2x picknick, 2 x avondeten : € 250,- per persoon.

250€ p.p.400€ per 2 pers/kamer
WEEKVOORDEEL

Toe aan een rust-retraitweek dan is Malvoisin de ideale plaats.Geen drukte van massatoerisme en een geweldige plek om tot jezelf te komen.De tuin en terras nodigen uit om je heerlijk terug te trekken en te genieten in een luie stoel of hangmat.

Boek een week een kamer voor 400 euro incl ontbijt en kom tot rust in de gezellige salon, tuin en omgeving van de B&B. Het is mogelijk om hier te lunchen en mee te eten wat de pot schaft. Informeer naar de mogelijkheden.
Niet te boeken in de maanden juli en augustus.

400 € pp
START MOTORSEIZOEN

Heb je eindelijk de motor weer uit de winterstalling en zin om eens lekker te toeren. Vanuit de B&B vertrekken is meteen genieten van de prachtige omgeving en de verrassende uitzichten. Heerlijk toeren of La route du Maquis(170km) .... dagvullend langs de mooiste plekjes van de Vallei....
Sávonds terug in Malvoisin aanschuiven voor een warme maaltijd of BBQ, op het terras , biertje, jukebox aan, alles wat een motorfreak nodig heeft.

Aankomst op vrijdag en vertrek op zondag = 2 overnachtingen incl ontbijt voor 150€ per kamer(2 pers)
Informeer naar de mogelijkheden.

150€ per kamer
KROKUSVAKANTIE

Tijdens de carnavalsdagen liever er lekker op uit.
Boek meerdere nachten en pak je voordeel.
3 nachten voor de prijs van 2 dus geen 234 euro maar 156 euro om even lekker bij te tanken
en 4 nachten voor 234 euro
en 5 nachten voor 312 euro
allemaal incl ontbijt
Dit geldt dus van 25 februari tot 10 maart

vanaf 156 euro