Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Over mij

Jaren op de boerderij en in de zorg gewerkt en nu de stap gemaakt naar mijn eigen Bed en Breakfast.
Al geruime tijd droom ik ervan een huis te hebben waar ik mensen kan ontvangen. Zelf als fervent wandelaar al heel wat natuurschoon mogen ontdekken en telkens als ik in de bergen kom voel ik me daar heel erg op mijn plaats. Dus nu mijn wensen gebundeld in Malvoisin.
Ruimte, rust en tijd om de mensen die een plek zoeken om bij te tanken te ontvangen. Nog steeds zorgen voor mensen , tuinieren, een rit op de motor of lekker relaxen in de tuin-terras-hangmat, het is hier allemaal mogelijk.
Ik hoop dan ook vele wandelaars, fietsers, motorrijders en andere rustzoekers te mogen begroeten in het kleine Malvoisin.

Zelf ben ik al verschillende keren naar Santiago de Compostella gelopen en hoop hier ook mensen te treffen die op weg zijn. (route loopt hier 1,5 km naast)
Overige locaties van tochten die ik gelopen heb zijn de Kammweg, huttentocht in de Allgau, een trekking in de Grand Canyon naar de Colorado-rivier, de via Algarvina, Route de Vincentina, Camino de Frances, de la Plata (1ste 500km) en Primitivo en heel veel Zuid-Limburg.

Rest mij een ieder uit te nodigen deze prachtige omgeving te komen verkennen.

Groet, Rina