Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Smakelijk

B&B des quatre seigneurs is meer dan alleen maar overnachten en genieten.Wat is er mogelijk?

Ontbijt

De geur van vers Ardens brood, een kop heerlijke koffie, wat lekkers van de streek, een kakelvers eitje van de scharrelkippen….

Het  uitgebreide ontbijt zorgt ervoor dat je de dag goed begint !

En ben je een vroege vogel dan staat de koffie klaar.

 

 

Diner of BBQ

Een warme maaltijd is een dag voor aankomst te bestellen en kost 15 euro pp  Dit zijn eenvoudige gerechten zoals een pasta, goulash, maaltijdsalade, stoofpotje of rijstgerecht.. BBQen is ook mogelijk..U kan een barbecue lenen en zelf voor het vlees e.d. zorgen of ik regel en Uw kunt aangeven hoe laat Uw wilt beginnen. BBQ kant en klaar kost 20 euro pp excl.drank

De kelder & het salon

In de kelder liggen een assortiment lekkere streekbieren en verschillende abdijbieren binnen handbereik. Of meer zin in een heerlijk wijntje of bubbels ? Hier ligt alles op de juiste temperatuur...

Neem je glas en geniet  in de salon, het is de ideale plek om na een actieve Ardennen dag rustig bij te praten of te lezen. Op frisse dagen is de houtkachel  aan.

Bij goed weer geniet je natuurlijk op het ruime terras, in een gemakkelijke stoel in de tuin of in de hangmat........

lunchen

Lunchpakket:

 

Voor de wandelaars/bikers is er de mogelijkheid de lunch zelf samen te stellen bij het ontbijtbuffet. Fruit, pakjes drinken, energierepen e.d.maken de pichnick compleet.