Overnachten, ontbijten, genieten in de Naamse ardennen

Kamers

DE sfeervolle kamers beschikken allen over een eigen luxe badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. er zijn drie twee-persoonskamers en een vier-persoonskamer.

Klik in de banner bij "fotoalbum" voor meer foto's van de kamers.

De kamers zijn vernoemd naar 4 heren uit 'L'histoire des quatre seigneurs'. Een verhaal over vier heren, vier aangrenzende plaatsen en één bron precies op de grens...

De B&B is bij aankomst schoongemaakt volgens de richtlijnen voor COVID-19 en zal gedurende U verblijf elke dag aan de wettelijke voorschriften voldoen qua hygiëne. U kan mij steeds contacteren via Whatsapp +32479191863 of +31631757139 of per telefoon voor evt. vragen.

Een handgemaakt Italiaans smeedijzeren bed vormt de basis van deze kamer. In deze omgeving van chique zwart en sober wit is ontspannen en uitgerust ontwaken een vanzelfsprekendheid.
Zonnig oranje met warme houttinten die passen bij de zware eiken balken geven de kamer, die vroeger hooizolder was, zijn karakter. Een comfortabel bed van steigerhout en kraakhelder wit bedlinnen staat garant voor een heerlijke nachtrust.
Een groot koloniaal bed, frisse kleuren en op de mezzanine twee stoere steigerhouten bedden. Kortom een heerlijke, comfortabele en gezellige plek voor het hele gezin.
Een moderne grijs-warmrode inrichting met twee luxe boxsprings als middelpunt. Ook geschikt als 1 persoonskamer. Een verblijf in deze kamer voelt als 'thuiskomen en voorlopig nog niet weg willen'. Laat de tijd maar even stil...